Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde promosyon süreci belirsiz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde iptal edilen promosyon ihalesi için yeni tarih belirlenmedi. Mevcut banka ile sözleşme 30 Kasım’da doluyor. Bağımsız Kocaeli’ye konuşan Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, “Yine ihaleye çıkıldığında aynı teklifler verilecekse sıkıntı oluşur tabi. Hoş karşılanmayacağı kesin” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde iptal

Özgun imzaKocaeli Büyükşehir Belediyesi ile iştiraklerinde çalışan 12 bin 400 işçi için 14 Ekim tarihinde promosyon ihalesi gerçekleştirildi. İhalede, en yüksek teklifi Yapı Kredi Bankası 18 bin 850 TL olarak verdi. Verilen tekliflere Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ve çalışanlar tepki göstererek salondan ayrılırken ihale, aynı gün düşük teklif nedeniyle iptal edildi.

SÜREÇ NETLEŞMEDİ

Aradan yaklaşık 3 hafta geçmesine rağmen Büyükşehir yeniden ihale tarihi belirlemedi. Mevcut banka ile yapılan sözleşmenin 30 Kasım 2022 tarihi itibariyle dolacağı öğrenildi. Bağımsız Kocaeli’ye konuşan Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, sürecin halen netleşmediğini belirtti.

“HOŞ KARŞILANMAYACAĞI KESİN”

Ersoy, yaptığı açıklamada, “Şu anda bize intikal eden bir gelişme yok. Büyükşehir belediyemiz banka promosyonuyla ilgili görüşmeleri sürdürüyor. 30 Kasım’a kadar mevcut bankayla süremiz devam ediyor.” dedi. “Aynı teklifler verilirse ne olacak” sorusunu da yanıtlayan Ersoy, “Yine ihaleye çıkıldığında aynı teklifler verilecekse sıkıntı oluşur tabi. Hoş karşılanmayacağı kesin. Tahmin ediyorum konsensüs sağlanınca yeniden açıklama yapılacak. Bu hafta belki görüşmeler hızlanır” ifadelerini kullandı. Ersoy son olarak, “İşçi arkadaşların beklentisi var. Birçok işçi arkadaşımız alacakları paraya endekslenmiş durumda. Herkesin beklentisi var” dedi.