Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden BİM’e plaket!

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İŞKUR ortaklığında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ‘İstihdamda Ben De Varım’ isimli programda istihdam sağlayan firmalara plaket verildi.

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir

Nazim Ozgun Erbulan 1BİM İcra Kurulu Üyesi ve Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı Galip Aykaç , BİM’e yönelik fahiş fiyat uygulaması açıklamaları nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştirdi. Aykaç, yaptığı açıklamadan kısa bir süre sonra Bahçeli’den özür dileyerek görevinden istifa etti. BİM, hem Kocaeli hem de birçok ilde protesto edildi.

BİRLİKTE PLAKET VERDİLER

Ülke gündeminde tartışmalar devam ederken bugün Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İŞKUR ortaklığında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ‘İstihdamda Ben De Varım’ isimli program gerçekleştirildi. Programda Kocaeli’de özel gereksinimli bireylere en çok istihdam sağlayan 41 firmaya plaket verildi. Plaket töreninde son günlerde sıkça eleştirilen BİM’e, Kocaeli’de en çok istihdam sağlayan firmalardan birisi olması nedeniyle temsilcisine plaket takdim edildi. Plaketi katılımcılar birlikte verdi.

BIM plaket