Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden tanıtım filmine 712 bin TL!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Zirvesi’nin tanıtım filmi hazırlama ve ulusal medyada tanıtma ihalesini pazarlık usulü tek firmanın katıldığı ihale ile 712 bin TL’ye Murtazaoğlu Gıda isimli firmaya verdi. Söz konusu firma Turgut Özal Köprüsü altındaki büfenin işletmecisi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Belediyesi'nde Ak Parti torpiliyle işe alınan isimleri tek tek açıkladı.Kocaeli Büyükşehir her yıl olduğu gibi bu yıl da Uluslararası Kartepe Zirvesi Şehircilik Fuarı’nı düzenleyecek. Söz konusu fuar için Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı 21 Şubat’ta tanıtım filmi hazırlanması ve ulusal medyada tanıtımının yapılması için ihaleye çıktı. Pazarlık usulü gerçekleştirilen ihaleye yalnızca bir firma katıldı. İhaleye katılan Murtazaoğlu Gıda Temizlik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 712 bin 500 TL’ye söz konusu ihaleyi kazandı.

CANLI YAYINI DA SAĞLAYACAK

İhaleyi alan firma tanıtım filmiyle birlikte ulusal kanallarda Kartepe Zirvesi’nin tanıtımı, canlı yayın hizmeti ve duyuru spotu hizmeti işlerini de yapacağını taahhüt etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 712 bin liraya tanıtım filmini hazırlatacak, ulusal kanallar için canlı yayın hizmeti yaptıracak ve söz konusu zirvenin ulusal kanallarda tanıtımını sağlayacak.

BÜFE İŞLETMECİSİ

Söz konusu firmaya tanıtım filmi hazırlanması ve ulusal medyada tanıtımının yapılması için 20 günlük süre tanındı. Murtazaoğlu Gıda Temizlik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin daha önce tanıtım filmi hazırlayıp hazırlamadığı bilinmiyor. 20 günlük süre tanıtım filmi hazırlamak için oldukça kısa görülürken Murtazaoğlu Gıda Temizlik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Turgut Özal Köprüsü altındaki büfenin işletmecisi olarak bilinmesi dikkat çekiyor.

Belediyenin söz konusu iş için açık ihaleye çıkmak istediği ancak Kamu İhale Kurumu’nun 10 gün boyunca ihale hizmetini askıya alması nedeniyle açık ihale yerine pazarlık usulünün tercih edildiği öğrenildi.