Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne 1.6 milyonluk motosiklet filosu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nda görev yapan motorize ekipler için 10 motorluk yeni bir filo satın alındı. Motorlar için toplam 1 milyon 627 bin 560 TL ödeme yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta

Uğur EnçKocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nda görev yapan motorize ekipler için 10 motorluk yeni bir filo satın alındı. Motorlar için toplam 1 milyon 627 bin 560 TL ödeme yapıldı. İhaleye katılan tek firma olan Şişman Motosiklet’in teklifi geçerli sayıldı. 8 Mart tarihinde gerçekleştirilen ihalede Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınan motorlar 23 Mart’a kadar teslim edilecek.

DAHA ÖNCE HALDIZLAR SATMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Kocaeli genelinde yüzlere personelle hizmet veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ağustos ayında motorize ekiplerinin filosunu güçlendirmek için ihaleye çıkmıştı. Zabıta Dairesi Başkanlığı, ekipleri tarafından kullanılmak üzere 2 adet motosiklet satın aldı. Söz konusu motorlar için 182 bin lira ödeyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin motorlarını Honda bayiliğini yapan Haldız İnşaat Otomotiv ve Ticaret A.Ş. temin etti.