Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir burayı bakın aylık kaç bin TL’ye kiralayacak?

Mülkiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait olan İzmit Salim Dervişoğlu Caddesi sahil kesiminde bulunan lokantayı kiralamak için aylık 60 bin muhammen bedelli ihale yapacak

Mülkiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesine
SEBO IMZA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yeni bir ihale yapacak. İzmit  İlçesi Ömerağa Mahallesi Salim Dervişoğlu Cad. No:76A adresinde bulunan bin 849 metrekare kullanım alanlı lokanta iş yeri, aylık 60 bin TL+KDV muhammen kira bedeli ve 3 (üç) yıl süre ile kiralanacak. İş yeri daha önce Leman Kültür ve Sarmaşık adlı iş yerlerine ev sahipliği de yapmıştı.

İHALE BİLGİLERİ

15.11.2023 tarihinde saat 11:18’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi(KBB) Encümen Toplantı Salonunda 2886 sayılı DİK 45. Madde hükümlerine göre açık teklif usulü kiralama ihalesi yapılacak.

İSTEKLİLERDE ARANACAK BELGELER: 

1-İhale şartname bedeline (2.000,00-TL)  ait makbuz (KBB. Emlak ve İst. Dai. Bşk.dan bedeli karşılığı alınarak) makbuz aslı dosyasına konulacak,

2-Geçici Teminat (64.800,00-TL) bedeli makbuz aslı veya teminat mektubu,

3-İştirak Teminat (155.000,00-TL) bedeli makbuz aslı veya teminat mektubu,

4-KBB’den “Borcu yoktur” belgesi,

5- Vekâleten katılımda Noter tas. Vekâletname ile vekilin Noter imza beyanı,

6-Ortak katılımda Noter tas. Ortak Girişim Beyanı,

7-Tüzel kişiliğin Noter tasdikli imza sirküleri,  Adres beyanı,  ve Son yıla ait Oda Kayıt Belgesi,* İstekliler, şartnamede ve yukarıda istenen bütün bilgi ve belgelerin asıllarını veya Noter tasdikli suretlerini eksiksiz hazırlayıp, dosyalarını en geç ihale gününden 1 (bir) gün önce saat:12:30’a kadar KBB Yazı İşl.ve Kar. Da. Bşk. Encümen Şube Müdürlüğüne verebilecekleri gibi aynı saatte ulaşmak şartı ile iadeli taahhütlü posta olarak da gönderebilirler. İdare, ihaleleri yapıp yapmamakta serbest olup, 2886 sayılı DİK 17.Maddesi gereğince ilan olunur.