Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Meclisi’nde 6 meclis üyesi istifa etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde milletvekili aday adaylığı için 6 isim istifa etti. Bu isimlerden 5’i AK Parti, 1’i ise İYİ Partili

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart ayı olağan meclis toplantısı 1. birleşimi, bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başkanlığında gerçekleştirildi. Milletvekili aday adayı olmak için meclis üyelerinden 6 isim istifa etti. Bu isimlerden 5’i AK Parti, 1’i İYİ Partili oldu. AK Parti’li Serpil Yılmaz, Berna Abiş, Emre Kahraman, Yaşar Çakmak ve Hasan Soba istifa ederken Nurcan Acaroğlu Göktaş ise İYİ Parti Meclis üyeliğinde istifa etti.

VEDA ETTİ

Mecliste veda konuşması yapan İYİ Partili Nurcan Acaroğlu Göktaş, “Benim de meclis üyesi olarak son günüm. Saat 17.00 itibari ile istifamı verdim. Görevimi keyifle yaptım. Siyaset yapmak için siyaset yapmadım. Bir nebze bile katkı sunduysam ne mutlu bana. Bilmeden kırdığım olduysa haklarını helal etsin. AK Partiden istifa eden arkadaşlara da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

HELALLİK İSTEDİ

AK Partili yaşar çakmak ise, “Hakikaten tam 4 yıl güzel bir çalışma yaptık. Muhakkak farklı görüşlerimiz olmuştur. Sizinle çalışmak keyifti, güzellikti. Özellikle CHP’ye bakıyorum, belki oradan size el sallarız, güleriz de. Değerli başkanım ayağınıza taş değmesin” ifadelerini kullandı.