Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Meclisi’nde artık DEM Parti de var!

DEM Partili Eylem Güleser, Dilovası’ndan Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak seçilerek, tarihi bir adım attı. Bu gelişme, DEM Parti’nin Kocaeli Büyükşehir Meclisi’ndeki varlığını da resmen ilan etmiş oldu.

DEM Partili Eylem Güleser,

Kocaeli’nin siyasi haritası, son seçimlerle birlikte yeni bir renge büründü. Yerel siyaset arenasının iki güçlü rakibi Ak Parti ve DEM Parti, Dilovası’ndaki seçim yarışında başa baş bir mücadele sergiledi. Uzun yıllardır bölge siyasetinde etkin bir rol oynayan Ak Parti, bu seferki seçimlerde rakibi DEM Parti ile kıyasıya bir yarışa girdi. Ancak, yine de Ak Parti, az bir farkla seçimi kazanarak, gücünü korumayı başardı. Seçim sonuçları, DEM Parti’nin de dikkat çekici bir başarıya imza attığını gösteriyor. Yüzde 26 gibi önemli bir oy oranı elde eden DEM Parti, Dilovası Belediye Meclisi’ne damgasını vurdu.

5 İSİM İLÇE MECLİSİNDSE

Toplamda 5 isim bu partiden belediye meclis üyeliğine seçilerek, DEM Parti’nin yerel yönetimdeki etkinliğini arttırdı. Eylem Güleser ise bu başarının öne çıkan isimlerinden biri oldu. DEM Parti’nin güçlü adayları arasında yer alan Güleser, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak seçilerek, tarihi bir adım attı. Bu gelişme, DEM Parti’nin Kocaeli Büyükşehir Meclisi’ndeki varlığını da resmen ilan etmiş oldu.