Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir’de yeni genel sekreter o isim mi oluyor?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde genel sekreterlik görevinde bulunan Balamir Gündoğdu’nun İçişleri Bakanlığı’na müşavir olarak atanmasının ardından kulislerde konuşulan isim bomba etkisi yarattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde genel

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri Balamir Gündoğdu’nun İçişleri Bakanlığı’na müşavir olarak atanmasının ardından Kocaeli  Büyükşehir Belediyesi’nde yayın genel sekreterinin kim olacağı merakla bekleniyordu. Dört genel sekreter yardımcısı arasından bir seçim yapmayacağı ve dışarıdan bir ismi atayacağı düşünülürken; büyükşehir için konuşulan isim kulislerde bomba etkisi yarattı. Bursa Büyükşehir Belediyesi eski genel sekreteri Ulaş Akhan bugün Kocaeli’de görüldü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin otoparkından çıkarken görülen Akhan, arabasına binerek belediyeden uzaklaştı. Ulaş Akhan’ın böylesi bir dönemde Kocaeli’de, üstelik Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin otoparkında görülmesi “Yeni genel sekreter Ulaş Akhan mı oluyor?” sorularını gündeme getirdi.

ULAŞ AKHAN KİMDİR?

1978 yılında Edirne´de doğdu. 2001 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. 2005 yılında Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı´nda Vergi Denetmen Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2006 yılında Bursa Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine atandı. Sırasıyla Sivas Koyulhisar İlçesi, Kastamonu Seydiler İlçesi ve Elazığ Alacakaya İlçesinde Kaymakamlık yaptı. Daha sonra 2013 – 2015 yılları arasında Kilis Vali Yardımcısı ve Kilis’in Doğubayazıt ilçesinde kaymakam olarak görev yaptı. Akhan son olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi genel sekreterlik görünü yürüttü. Ulaş Akhan evli ve iki çocuk babasıdır.

blank