Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir’den AKP’li eski başkana ihale!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kılavuz Gençlik Kitabı Basımı ihalesini Çarıksaraylar Belediyesi’nin AKP’li eski başkanı Özcan Turhan’ın ortağı olduığu şirket kazandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kılavuz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 18 Mart’ta kitap basım işi için ihaleye çıktı. Belediyenin Kılavuz Gençlik Kitabı Basımı ihalesine sadece tek bir firma katıldı. Ceritoğlu Süt Ürünleri Nakliyat Tarım ve Hayvancılık Temizlik Hizmetleri Gıda ve İhtiyaç Maddeleri İnşaat Taahhüt Basın ve Yayıncılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi isimli firma söz konusu kitap basım işi için 185 bin lira teklif etti. Firma ihaleyi kazandı.

AİLE ŞİRKETİ

Ceritoğlu isimli firmanın 2009 yılında Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde 2 ortaklı olarak kurulduğu öğrenildi. Aynı ilçede yer alan Çarıksaraylar Belediyesi’nin AKP’li eski başkanı Özcan Turhan’ın da 2019 yılı başına kadar ortağı olduğu firma son olarak Özcan Turhan’ın akrabası olan Gökhan Turhan’a devredildi. Özcan Turhan’ın hisselerini devretmesiyle firmanın tek sahibi Gökhan Turhan oldu. Ceritoğlu’nun Turhan ailesine ait bir aile şirketi olduğu, Özcan Turhan’ın halen söz konusu firmada söz sahibi olduğu iddia ediliyor.