Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir’in 454 milyonluk konaklama ihalesini Antikkapı aldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, konaklama ve muhtelif yiyecek hizmeti için aralık ayında ihaleye çıktı. Söz konusu işi büyükşehir belediyesinin iştirak şirketlerinden olan Antikkapı 454,5 milyon liraya aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, konaklama ve muhtelif yiyecek hizmeti için aralık

ozel haberKocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Bilim, Teknoloji ve İnovasyon Şube Müdürlüğü, konaklama ve muhtelif yiyecek hizmeti için ihaleye çıktı. 26 Aralık’ta Kamu İhale Kanunu kapsamındaki işi büyükşehir belediyesinin iştirak şirketi olan Antikkapı aldı. Buna göre; 28 bin adet ve 6 bin 500 gün konaklama, 10 kalem muhtelif yiyecek hizmeti gerçekleştirilecek.

YAKLAŞIK MALİYETİ 517 MİLYON TL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin “Konaklama ve muhtelif yiyecek hizmeti” kapsamında ihalesi açık teklifle gerçekleştirildi. Yaklaşık maliyeti 517 milyon 712 bin 66 lira olan ihalede tek geçerli teklifi Antikkapı verdi. Söz konusu işi iştirak şirketi 454 milyon 545 bin 900 liraya aldı ve taraflar arasında da 14 Ocak’ta sözleşme imzalandı.

YIL SONUNA KADAR SÜRECEK

Kocaeli’de eğitim – öğretim, araştırma – geliştirme, spor aktiviteleri, gezi ve doğa yürüyüşü, kent dokusunun, kültür ve tarihinin tanıtımı için yetişkinler, yaşlılar, kadınlar, gençler ve çocukların zihinsel, bedensel, sosyal ve ruhsal gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla Konaklama ve Muhtelif Yiyecek Hizmeti ihtiyaçları büyükşehir belediyesi tarafından karşılanacak. Söz konusu iş 1 Şubat’ta başlayacak ve yıl sonuna kadar da devam edecek. Bu kapsamda; 28 bin adet ve 6 bin 500 gün konaklama, 10 muhtelif yiyecek hizmeti gerçekleştirilecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uzun yıllardır tamamlanması beklenen Cedit Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm sürecinde kuralar
Sıradaki Haber Kentsel dönüşümdeki bekleyiş bitiyor: Cedit’te kuralar çekilecek, Gölcük’te anahtarlar teslim edilecek