Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Erzurum’un gerisinde kaldı!

SONAR’ın anketinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en başarılı 5 belediyeden biri oldu. Ancak Kocaeli, AKP’li Erzurum Belediyesi’nin arkasında kaldı.

SONAR'ın anketinde Kocaeli Büyükşehir

SONAR’ın anketinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en başarılı 5 belediyeden biri oldu. Ancak bakanlıklardan sınırsız destek alan kentimiz Kocaeli, AKP’li Erzurum Belediyesi’nin arkasında kaldı. Anket sonuçlarına göre Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın en başarılı belediye başkanları listesinde dördüncü sırada kendisine yer buldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı geride bırakan Büyükakın ilk 5’te yer alan iki AKP’li başkandan biri oldu.

CHP’LİLERİ DE GEÇTİ

1 Kasım-27 Aralık tarihinde yapılan ankette vatandaşlara “Yaşadığınız şehirdeki belediye başkanı başarılı mı?” sorusu soruldu. 20 büyükşehirin 7’sinde yüz yüze, 13’ünde ise telefonla yapılan ankette ilk 10 belirlendi. Anket sonuçlarına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu en başarılı başkan seçildi. Listenin ikinci sırasında AKP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen var. Sekmen’in oy oranı ise 56.1. CHP’li İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise 55.6 ile üçüncü sırada yer aldı. Dördüncü sırada ise yüzde 54.7 ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yer aldı.

İŞTE SONAR ANKETİNİN SONUÇLARI

Kocaeli Buyuksehir belediyesi anket