Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olağanüstü genel kurul yapacak

Kocaeli Haber- Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, olağanüstü genel kurul yapma kararı aldı. Genel kurulun tarihi de açıklandı.

Kocaeli Haber- Kocaeli Esnaf

Kocaeli Haber-Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği‘nden yapılan duyuruda olağanüstü genel kurul yapılacağı belirtildi. Duyuruda şu ifadeler yer aldı: “Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizin Olağanüstü Genel Kurulu. 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu’nun 44’neii maddesi gereğince; 07/11/2021 tarihinde Pazar günü, Saat:12.00’de Kadıköy Mahallesi Bağdat Caddesi No:59 Kat:5 Kadıköy Düğün Salonu İzmit/KOCAELİ adresinde, çoğunluk sağlanamadığı takdirde toplantı 13/11/2021 tarihinde Cumartesi günü. Saat:12:00’de Kadıköy Mahallesi Bağdat Caddesi No:59 Kat:5 Kadıköy Düğün Salonu İzmit/KOCAELİ adresinde aşağıdaki gündemi görüşmek üzere toplanacaktır.”
İlan olunur.

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Kurul Gündemi:

a) Açılış,
b) Başkanlık Divanının Teşekkülü.
c) Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunması.
d) Başkanlık Divanına Tutanakları İmzalama Yetkisi Verilmesi.
e) Birlik Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurullarının Asil ve Yedek Üyelerinin Seçimi.
f) Dilek ve Temenniler.
g) Kapanış.

NE OLMUŞTU?

Mevcut Başkan Kadir Durmuş, 20182de başkan seçilmişti. Rakibi Mustafa Kurt ve beraberindekiler ise imza toplayarak olağanüstü genel kurul için 2. İdare Mahkemesine gitmişlerdi. Mahkeme talebi reddetmiş, Bölge Mahkemesi de ret kararı vermişti.

MUSTAFA KURT VE KADİR DURMUŞ

Yeni açılan davada ise mahkeme olağanüstü genel kurula onay vermişti. Bu genel kurulda Mustafa Kurt ve Kadir Durmuş’un yarışına şahit olunacak. 5 ay sonra ise birliğin olağan genel kurul tarihi olarak belirlenmişti.