Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Fuarı’nı satışa çıkardı..!

Sosyal medyada bir vatandaş Kocaeli Fuarı’nı 6 milyon 820 bin liraya satışa çıkardı. Fuarın bir süre önce tamamen KBB’ye devredileceği gündeme gelmişti.

Sosyal medyada bir vatandaş

UgYur ENCY min 9

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bir süre önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile görüşme halinde olduklarını, Kocaeli Fuarı’nda yer alan 250 dönümlük alanın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne devredileceğini gündeme getirmişti. Sosyal medya sitesi Facebook üzerinde yayın yapan Grover Jackson isimli bir hesap Kocaeli 2. El Sahibinden sayfasında söz konusu fuar alanını satışa çıkardı. 6 milyon 820 bin Türk Lirası bedel biçen sosyal medya kullanıcısı fuar için şu ifadeleri kullandı: “400.000 metrekare alan sahiptir. İçinde yapay gök, ağaçlar, parklar ve eğlence alanları bulunmaktadır. Denize Yürüyüş mesafesindedir. Villa, AVM, rezidans için süper bir arazidedir. İzmit’in en güzel yerindedir. İşler bozulduğu için satmak zorunda kalıyorum. Takas teklif etmeyiniz. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.”

Söz konusu sosyal medya hesabının kime ait olduğu bilinmiyor. Büyükşehir Belediyesi’nin söz konusu satış duyurusu ile ilgili yasal işlem başlatması bekleniyor.
Kocaeli FuarYnY satYyor min