Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Haldızlar o galeriyi devrediyor!

Haldız Grup Kocaeli’de yer alan Peugeot bayiliğini devretme kararı aldı. Firmadan yapılan açıklamada İstanbul’da yeni bir bayilik kurulacağı duyuruldu.

Haldız Grup Kocaeli'de yer

Kocaeli‘nin tanınmış ailelerinden Haldızlar bünyesinde büyük bir inşaat firmasıyla birlikte Mazda, Honda, Peugeot Kocaeli otomobil bayileri ile Opel, Hyundai İstanbul otomobil bayilerini bulunduruyor. Zaman zaman yaşadığı ekonomik sıkıntılarla gündeme gelen Haldızlar her şeye rağmen ticari faaliyetlerini sorunsuz sürdürüyor. Dönem dönem yatırım alanlarını değiştiren, Carrefour ve Real AVM arazilerini satın aldıktan sonra istedikleri kat artışı olmayınca bankalara devreden Haldızlar şimdi de yeni bir yatırım yapacaklarını duyurarak Kocaeli’de büyük oto galerilerini devredeceklerini duyurdu.

İSTANBUL BAYİSİ OLACAKLAR

Peugeot Kocaeli Bayii’ni devretmeye hazırlanan Haldızlar, Peugeot’un İstanbul bayiliğini akacaklarını duyurdu. Haldızlar’dan konuyla ilgili bazı basın kuruluşlarına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ““İstanbul’da Opel Odak adıyla, Opel ve Hyundai bayileri bulunan Haldız Grup, İzmit Peugeot bayiini devretme kararı aldı. Haldız Grup İstanbul’da Peugeot bayiliği kurma kararı aldı. Bu hamle ile pazar payını dört katına çıkarmayı hedefliyoruz. Yeni oluşum için çalışmalara başladık.”

Ekran Resmi 2020 07 23 13.06.55