Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – 6 yıldır açılamayan Kocaeli Şehir Hastanesi’ne gittiler

Kocaeli Haber – Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı yapımı yılan hikayesine dönen, 6 yıldır tamamlanamayan Kocaeli Şehir Hastanesi’ne gitti.

Kocaeli Haber - Ak

Ugur ENC min e1623645972212Yapımına Kocaeli’nin İzmit ilçesi sınırlarında 20 Mayıs 2015’te başlanan, TEM Otoyolu’nun kenarında 350 milyon euroluk yatırımla temeli atılan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü’nün yapım çalışmaları sürüyor. Gama Türkerler ortaklığı tarafından inşa edilen ve adeta bir taşeron batırma projesine dönen Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında açılış tarihi sürekli olarak ertelenmişti. Son olarak bu yıl sonu tamamlanacağı duyurulan hastanede çalışmalar sürüyor.

Ak Partililer Kocaeli Sehir Hastanesine gittiYIL SONUNA KADAR HİZMETE AÇILACAK

350 milyon euroluk yatırımla Kocaeli tarihinin en büyük sağlık yatırımı olacak olan hastane, bittiğinde kente sağlık sektörünün yanında birçok alanda katma değer sağlayacak. Toplam 1.207 yatak kapasiteli olarak inşa edilen hastanenin, yıl sonuna kadar hizmete açılması hedefleniyor.

Ak Partililer Kocaeli Sehir Hastanesine gitti 3HASTANENİN KAPASİTESİ

4 bin 788 kişinin çalışacağı hastanede günde 15 bin kişiye hizmet verilecek. 4 bloktan oluşacak olan Kocaeli Şehir Hastanesi içinde 494 yataklı bölge hastanesi, 116 yataklı onkoloji hastanesi, 246 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi, 124 yataklı kalp damar hastalıkları hastanesi, 100 yataklı yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesi ve 100 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi yer alacak.

AK PARTİLİLER İNCELEME YAPTI

Ak Parti Kocaeli Teşiklatı bugün Kocaeli Şehir Hastanesi’ni ziyaret etti. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan’la birlikte incelemelerde bulunan Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekilimiz Emine Zeybek ve İl Sağlık Müdürümüz Op.Dr.Yüksel Pehlevan’la bugün Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında inceleme yaparak, firma yetkililerinden bilgiler aldık. Toplam 384 bin m2 kapalı alana sahip, 188’i yoğun bakım olmak üzere bin 207 yatak kapasiteli dev kompleks tamamlandığında ilimizde sağlık hizmetlerinde de yeni bir dönem başlamış olacak.” dedi.

Ak Partililer Kocaeli Sehir Hastanesine gitti 2