Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Barınamayan öğrencilere Hürriyet’ten söz

Kocaeli Haber- İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet barınma sorunlarına dikkat çekmek için Cumhuriyet Parkı’nda nöbet tutan öğrencilere Vadi İzmit Konutları’nda geçici olarak kalabilmeleri için ev sözü verdi

Kocaeli Haber- İzmit Belediye

Üniversite öğrencilerinin artan kira fiyatları ve yurt sorunları nedeniyle başlatmış olduğu “Barınamıyoruz Hareketi” Kocaeli’de ikinci gününe girdi. Dün gece Cumhuriyet Parkı’nda nöbet tutan öğrencileri İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ziyaret etti. Öğrencilere kumanya desteği de sunan Hürriyet barınma sorunu için öğrencilere Vadi İzmit konutlarından ev sözü verdi.

VADİ İZMİT’TE DAİRE

Nöbet tutan öğrencilerle sohbet eden Başkan Hürriyet, “Arkadaşlarımla biz de çalışmalara başladık. Vadi İzmit Konutlarında dairelerimiz var. O dairelerden belli bir miktarını geçici bir süre için öğrencilere tahsis edebiliriz. Onun dışında arkadaşlarımız dönüştürülebilecek bir yer var mı bunlara bakıyorlar. Olmazsa kiralama yöntemiyle bir yapı kiralayıp öğrenci misafirhanesine çevirip sizlere tahsis edebiliriz.

KALICI YURT OLANA KADAR

Vadi İzmit Konutları’nda satılmayan dairelerimizi geçici olarak öğrencilere ücretsiz olarak ayırabiliriz. Kalıcı bir yurt imkanı sağlayana kadar bu seçenekleri değerlendirebiliriz. Ardından yurt imkanı sağladığımız zaman kalıcı olarak oralarda kalabilirsiniz” dedi.

Kocaeli Haber Barinamayan ogrencilere Hurriyetten soz