Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Başiskele kütüphanesine Atatürk düşmanı yazar!

Kocaeli Haber – Ak Partili Başiskele Belediyesi oluşturacağı kütüphane için kitap alım ihalesi açtı. İhalede istenen kitaplar arasında Atatürk’e hakaretten hapis cezası alan Mustafa Armağan’ın da pek çok kitapları var.

Kocaeli Haber – Ak

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı partisinin danışma kurulu toplantılarına başlama kararı aldıklarını duyurdu. Yıldızlı kurulların 2 ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti.Kocaeli Haber – Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bugüne kadar büyük bir ayıp yaşandı. 2009 yılında kurulan ilçede hizmet verecek bir kütüphane yoktu. Yasin Özlü dönemine kadar kütüphane için hiçbir adım atılmadı. Ak Partili Yasin Özlü göreve başladıktan sonra ilk iş olarak ilçeye güzel bir kütüphane kazandırılmasını istedi. Bu çalışmalar kapsamında Başiskele Belediyesi geçtiğimiz günlerde kitap alım ihalesi açtı.

ATATÜRK DÜŞMANI MUSTAFA ARMAĞAN

Başiskele Belediyesi’nin ihalesinde yayınlanan teknik şartnamede talep edilen 20 bin kitapla ilgili liste de yayınlandı. Söz konusu listede Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e düşmanlığı ile bilinen, Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret etme suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezası alan Mustafa Armağan’ın kitaplarının da yer alması şaşkınlık yarattı. İhalede herhangi bir değişiklik olmazsa 17 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilecek ihale ile Armağan’ın pek çok kitabı da satın alınacak be kütüphaneye konulacak.

Başiskele Belediyesi satın alınacak kitap listesi için tıklayınız