Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Başiskele’ye 11.9 milyonluk gençlik merkezi!

Kocaeli Haber – Başiskele Belediyesi, ilçenin gençlerine yaraşır çok önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. 14 ayda tamamlanması beklenen, yeni nesil gençlik merkezinin yapımına bir süre önce başlandı. İnşa maliyeti 11.9 milyon TL.

Kocaeli Haber - Başiskele

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı partisinin danışma kurulu toplantılarına başlama kararı aldıklarını duyurdu. Yıldızlı kurulların 2 ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti.Kocaeli Haber – Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün seçim beyannamesinde de yer alan yeni nesil Başiskele Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları başladı. Başiskele’de 2021 Yılını “Gençlik Yılı” ilan eden Başiskele Belediyesi Ankara’da bir dizi temaslarda bulunarak Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Spor Toto Teşkilatı ile geçtiğimiz aylarda yeni nesil gençlik merkezinin protokolünü imzaladı. Gençlerin dört gözle beklediği projenin yapım maliyetinin 11.9 milyon TL olduğu öğrenildi.

1 KASIM’DA TAMAMLANACAK

Başiskele Belediyesi söz konusu gençlik merkezi için 8 Temmuz’da ihaleye çıkmıştı. İhale için 9 firma dosya aldı ancak yalnız 5 firma teklif sundu. 4 firma teklifinin geçerli sayıldığı ihaleyi Tokgözler Mimarlık ve Kenan Yıldız iş ortaklığı kazandı. 11 milyon 997 bin 815 TL’ye mal olacak yeni merkez için çalışmalar 20 Ağustos’ta başladı. Başiskele Gençlik Merkezi inşaatının 1 Kasım 2022 tarihinde tamamlanması bekleniyor.