Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber-Bilgi Köprüsü’nde bayram coşkusu

Kocaeli Haber-Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları okul öncesi eğitimi veren kurumlarıyla Cumhuriyet coşkusunu dört dörtlük yaşadı.

Kocaeli Haber-Bilgi Köprüsü Eğitim

Kocaeli Haber-Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ayrı ayrı yapılan kutlamalarda saygı ve minnetle anıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programlar her kurumun hazırladığı etkinlikler ve oratoryolarla devam etti.

MONTESSORİ ANAOKULU

Bilgi köprüsü Montessori Anaokulu’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşku ile kutlandı. İlimize Montessori eğitimini ilk getiren ve Montessori eğitimi veren Bilgi Köprüsü Montessori Anaokulu milli değerlerini de çocuklara yaşayarak öğretiyor. Okulun her alanı bayraklar, balonlar ve fenerler ile süslenirken çocukların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı her alanda coşkuyla kutlamasına katkı sağladı. Resmi törenle kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda; Minik Tırtıllar, Uğur Böcekleri,İpek Böcekleri sınıfları şarkılar eşliğinde oratoryolarını gerçekleştirdi. Kelebekler ve Kozalar sınıflarının şiir ve şarkılarıyla sergiledikleri performanslar görülmeye değerdi.

CUMHURİYET COŞKUSU SERGİSİ

Okul içerisinde kutlanan programın yanı sıra çocukların atık materyaller, farklı boyama teknikleri ile hazırladıkları “Cumhuriyet Çoskusu” konulu resimler Symbol AVM’de sergilendi. Okul aile iş birliğinin önemsendiği, cumhuriyet coşkusunun her alanda yaşanmasını sağlayan Bilgi Köprüsü Montessori Anaokulu, çocukları aileleri ile birlikte hazırladıkları resimleri görsel sunum detayları ile 27 Ekim-01 Kasım tarihleri arasında Symbol AVM’de halka sundular. Okulumuz öğrencileri eserlerinin özenle sergilendiğini görünce mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

KIDS ANAOKULU

Çift dilli eğitim sistemiyle eğitim veren Bilgi Köprüsü KIDS Anaokulu Türkiye Cumhuriyeti’nin 98. Yıl dönümünü, büyük sevinç ve coşkuyla kutlandı. Program Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına saygı duruşuyla başladı, İstiklal Marşı okundu. Sevgi Çiçekleri, Sevgi Kelebekleri, Sevgi Melekleri, Sevgi Tomurcukları, Sevgi Çocukları, Sevgi Damlacıkları öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırladığı gösteriler göz doldurdu. 10.Yıl Marşı eşliğinde bayrak tutma gösterisi yapıldı.

GÜNDÜZ BAKIMEVİ

Cumhuriyet’in 98. yıl kutlamalarında Bilgi Köprüsü Gündüz Bakımevi minikleri de göz doldurdu.
Gündüz Bakımevinin minikleri Cumhuriyet Bayramı’nı bayraklarla süslenmiş bahçelerinde, müzik eşliğinde ellerindeki bayrakları sallayarak coşkuyla kutladılar. Bahçedeki kutlamanın ardından sınıf içerisinde 29 Ekim’e özel etkinliklerle günün önemi çocuklara yaşatılmaya çalışıldı.