Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Bu duraklar aklını kaybetti!

Kocaeli Haber- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan akıllı duraklar, vatandaşlar için toplu taşıma bilgilerini sağlarken aynı zamanda engelli bireyler için akülü tekerlekli sandalyelerini şarj etmek adına bir olanak sağlıyordu, fakat akıllı duraklar aylardır bozuk bir şekilde onarılmayı bekliyor.

Kocaeli Haber- Kocaeli Büyükşehir

Kocaeli Haber- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan akıllı duraklar, vatandaşların duraklara yaklaşan toplu taşıma ve hat bilgilerini göstermesi adına hizmete sunulmuştu. Birçok noktada yapılan durak yenilemeleri sonrası akıllı duraklar bozuldu aylardır ise tamir edilmiyor.

VATANDAŞLAR DURUMA TEPKİLİ!

Vatandaşlar, toplu taşıma bilgilerine erişemediklerini ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin akıllı durakları tekrar gözden geçirmesini istiyor. İzmit’in en merkezi yerlerinden biri olan Cumhuriyet Parkı yanındaki otobüs durakları da aylardır akıllı durak hizmeti vermiyor. İzmitliler, bu durumdan rahatsız  bir şekilde akıllı durakların tekrar çalışacağı günü bekliyor.

Kocaeli Haber Bu duraklar aklini kaybetti 2 Kocaeli Haber Bu duraklar aklini kaybetti 3 Kocaeli Haber Bu duraklar aklini kaybetti