Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Büyükakın’dan muhtarlar programında gözdağı

Kocaeli Haber- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Ekim Muhtarlar Günü Programı’nda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Bir yetimin derdiyle dertlenmeyenin gözünün yaşına bakmam” dedi.

Kocaeli Haber- Kocaeli Büyükşehir

Kocaeli Haber- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, dün Antikkapı Düğün Salonu’nda geniş katılımlı bir program düzenledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt da bu programda muhtarlara eşlik etti. Programda konuşan Başkan Tahir Büyükakın, “Bir yetimin derdiyle dertlenmeyenin gözünün yaşına bakmam” diyerek gözdağı verdi. Büyükakın, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Aslında muhtarlar zor bir iş yapıyorlar. Bizlerden daha zor şartlarda çalışıyorsunuz. Bizim işimiz dert işi, şikayet etmiyoruz. Bu makam şikayet etme makamı değildir, biz sizin hizmetinize talibiz. Mahallenin işine koşarken dertleneceğiz şikayet etmeyeceğiz. Mükafatı çok büyük. Allah razı olsun her şeye bedel.

BİR YETİMİN DERDİYLE DERTLENMEYENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAM!

İçimde bir yara var sizlerle yeteri kadar dertleşemiyorum, zaman ayıramıyorum. Hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Size zaman ayıramıyorsam çocuklarıma da ayıramıyorum. Hal böyleyken çözüm ne? Şunu bilin herhangi bir muhtar gece 5’te bile olsa beni ararsa açarım. Gerektiğinde bana hızlı bir şekilde tereddüt yaşamadan, gönül rahatlığıyla arayın. Sorun varsa sisteme dair onları arkadaşlarımızla görüşürüz. Bu işi yapıyorsam muhtarlara da öf demek yok, gücümüz yettiğince. Biz bu görevleri yaparken bu kentte bir tane gariban çocuk açlıktan ağlıyorsa buradaki herkes cehennemliktir. Bir yetimin derdiyle dertlenmeyenin gözünün yaşına bakmam.”

BÜYÜKŞEHİR’DEN MUHTARLARA TAM DESTEK!

Tahir Büyükakın muhtarların ve çiftçilerin yanında olduğunu belirterek konuşmasına şu şekilde devam etti: “Kırsal kesimlerdeki muhtarlarımızın gücünü almak için A takımını kurduk. Bizden 9 bin 472 proje için inşaat malzemesi istenmiş verilmiş.1388 metrekare için sera desteği verilmiş. 10 bin çiftçimize 6 bin ton gübre desteği vereceğiz. Bunu arkadaşlarımız önümüzdeki dönemlerde uygulayacaklar. Bütçemizin hesaplarını yaptık toplamda 30 milyon liraya kadar destekte bulunabiliriz dedik. Birinci grup kaba yem yetiştiricilerine minimum 5 hektar maksimum 50 hektar olmak üzere toplamda 90 hektar alanda. Daha önce verdiğimiz mazot desteğine de istişarelerde bulunmuştuk. Bir hata varsa bu konuda fikrinizi belirtin düzeltelim. Bu anlayış çerçevesinde Kocaeli’miz iyi bir yere dönüşecek. Bir kez daha Muhtarlar Gününüzü kutluyorum, emekleriniz için teşekkür ediyorum.”

Kocaeli Haber Buyukakindan muhtarlar programinda gozdagi verdi 2 Kocaeli Haber Buyukakindan muhtarlar programinda gozdagi verdi 3 Kocaeli Haber Buyukakindan muhtarlar programinda gozdagi verdi