Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Büyükşehir otoparkına çöktüler..!

Kocaeli Haber – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve İzmit Kadıköy Mahallesi’nde bulunan 805 araç kapasiteli katlı otopark kaderine terk edildi. Otoparkta onlarca araç aylardır park halinde duruyor. 1. katı gasp eden bu araçlarla ilgili adım atılmıyor.

Kocaeli Haber - Kocaeli Büyükşehir

Kocaeli Haber – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir süre önce İzmit kent merkezinde park sorunu için önemli bir adım attı. İzmit Kadıköy Mahallesi’nde bulunan 805 araç kapasiteli katlı otopark 2018 yılında ücretsiz hale getirildi. Aradan geçen yıllar içerisinde söz konusu otopark kaderine terk edildi. Otoparkta onlarca araç aylardır park halinde duruyor. 1. katı gasp eden bu araçlarla ilgili adım atılmıyor.

OTOPARK KULLANIMI DÜŞTÜ

İzmit Turan Güneş Caddesi’nde, sağlı sollu parklanmanın yasaklanmasının ardından vatandaşlar araçlarını kapalı, katlı otoparka ücretsiz olarak park ediyorlardı. Turan Güneş Caddesi’ndeki trafik sıkışıklığını en aza endirecek olan yeni uygulamada vatandaşlar da park yeri konusunda mağdur edilmemiş oluyordu. Ancak aradan geçen zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri bölgedeki çalışmalarını durdurdu. Sağlı sollu park eden araçlarla ilgili hiçbir işlem yapılmamaya başlandı. Bu sebeple otopark kullanım oranı da düştü.