Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Büyükşehir Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlayacak!

Kocaeli Haber – Büyükşehir Belediyesi, düzenleyeceği etkinliklerle Zafer Bayramı’nı Kocaelililere tam anlamıyla yaşatacak.

Kocaeli Haber - Büyükşehir

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türk Ulusunun bağımsızlık mücadelesindeki en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı düzenleyeceği etkinlik ve konserlerle kutlayacak. Sevilen sanatçılar; Tuğçe Kandemir, Koray Avcı ve Kıraç, Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında sahne alacak. Konserler, Zafer Bayramı’na coşku katacak.

29 AĞUSTOS’TA TUĞÇE KANDEMİR VE KIRAÇ KONSERİ

Büyükşehir, Zafer Bayramı kutlamalarına bir gün öncesinden başlayacak. 29 Ağustos Pazar günü İzmit ve Gebze’de iki ayrı konser düzenlenecek. Sevilen sanatçı Tuğçe Kandemir 29 Ağustos Pazar günü, 20.30’da, Seka Park Uçurtma Tepesi’nin önündeki sahnede sevenleriyle buluşacak. Türk Rock Müziğinin güçlü sesi Kıraç ise aynı gün Gebze Metin Oktay Stadı’nda şarkıları ile bayram coşkusuna katılacak. Kıraç Konseri 21.30’da başlayacak.

30 AĞUSTOS’TA KORAY AVCI KONSERİ

30 Ağustos Pazartesi günü ise Koray Avcı en güzel şarkılarıyla Kocaelilerin Zafer sevincine ortak olacak. 20.30’da başlayacak olan konser, İzmit Seka Park Uçurtma Tepesi’nin önünde gerçekleştirilecek.

KONSERLER ÖNCESİNDE YEREL SANATÇILAR SAHNE ALACAK

Öte yandan Pazar ve Pazartesi günlerinde gerçekleştirilecek Zafer Bayramı Konserleri öncesinde yerel sanatçılar, Pandemi nedeniyle uzun zamandır ayrı kaldıkları Kocaelililerle buluşarak, konserler verecek. Ayrıca her iki günde etkinliklerle eş zamanlı olarak, sahnede Kocaeli Bilim Merkezi’nin gerçekleştireceği Bilim Showları gerçekleştirilecek. Yine konserler öncesinde Seka Park Uçurtma Tepesi önünde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK)18 adet stantta branş tanıtımı ile atölye çalışmaları gerçekleştirecek.

ZAFER BAYRAMINDA ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Büyükşehir Belediyesi her zaman olduğu gibi bu anlamlı etkinlik zincirinde de minik dostlarını unutmadı. Çocuklar, Milli İrade Meydanı’nda 30 Ağustos Pazartesi günü “Bizim Köyün Şarkısı” adlı filmi Açık Hava Çocuk Sineması’nda izleyecek. Sinema 20.00’de başlayacak. Etkinlik sırasında çocuklara, sinema keyfinin vazgeçilmezi olan patlamış mısır ikramında bulunulacak. Zafer konserlerinde ise, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramı yapılacak.