Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- CHP’liler Kartepe’de yeni başkana desteğe gitti

Kocaeli Haber- CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’le Kartepe’de ziyaretler yaptı.

Kocaeli Haber- CHP Kartepe

Kocaeli Haber- CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet Kartepe’nin güzide takımlarından Şirinspor Kulübü’nün düzenlediği kahvaltı programında yöneticiler ve minik sporcularla bir araya geldiler. Şirinspor Başkanı Hasan Cebeci ve yönetimine iadei ziyaret yapan Merttürk’e, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kartepe Belediyesi CHP Meclis Üyeleri Yakup Kalmuk, Sabri Soyer, Ayla Demir, CHP Kartepe ilçe yöneticileri Fulya Kaya, Nurcan Kurşunluoğlu, Sefa Çelebi, Tamer Kösemen, İsmail Akbal, Sibel Bakaç Arslancan ve Millet İttifakı Kartepe Belediye Başkan Adayı Cumhur Karakadılar’ın yanı sıra Şirinsulhiye Muhtarı Birol Yalvaç ve sporcular eşlik etti.

Geçtiğimiz günlerde CHP Kartepe İlçe Başkanlığına seçilen Nilay Merttürk ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Şirinspor Başkanı Hasan Cebeci ve yönetimine, en kısa sürede kendilerini ziyaret edeceklerine söz veren Başkan Nilay Merttürk dün Şirinspor Başkanı Hasan Cebeci ve yönetimi ile bir araya geldiler.

YILDIZLI; “KADINLARIMIZIN BAŞARININ ANAHTARI”

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı konuşmasında; “Kadınlarımızın başarının anahtarı olduğunu en yakinen bilen biri olarak ifade etmek isterim ki 10 kadın yöneticiyi yanınıza alarak başarıya giden yolda en önemli adımı atmışsınız. Spora ve sporcuya verdiğimiz değer ortadadır. Ne gerekiyorsa yanınızdayız. Söz konusu olan evlatlarımız çünkü” dedi

“EVLATLARIMIZ İÇİN OMUZ OMUZA VERECEĞİZ”

“Samimiyetiniz ve ev sahipliğiniz için teşekkür ediyorum” diyen CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk ise konuşmasında; “Bizi ziyaretinizde sevgili Başkanım Fatma Hürriyet Kaplan ile birlikte sizlere bir söz vermiştik. Ve bugün o sözün neticesinde Fatma Başkanım ve Harun Başkanımla birlikte sizlerleyiz. Öncelikle Hasan Başkanım ve on kıymetli kadın arkadaşımın her birini ayrı ayrı kutluyorum. Oldukça kıymetli bir vazifenin neferleri oldukları için. Sizler gibi yol arkadaşı herkese nasip olmaz. Biz de sizlerle birlikte, spor için, evlatlarımız için el ele omuza omuza, gönül gönüle vereceğiz. Spor ve evlatlarımız siyaset üstü. Bu güçlü tabloyu daha da güçlü hale getireceğiz. Amacımız, daha iyiye ulaşmak. Gençleri güçlü yarınlara taşımak. Bu vesileyle bu güzel tabloda emeğe alın teri döken herkese şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

HÜRRİYET, “HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ”

Kahvaltıda konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Öncelikle beni burada ağırladığınız için teşekkür ediyorum. Bende burada olmaktan çok mutluyum. Her ne kadar İzmit Belediyesinin sınırları dışarısında olsa da spora, sporcuya ve kulüplere hem belediye hem de şahsım olarak her türlü desteği sağlamaya hazırız. Bende bir kadın olarak yönetiminizin büyük çoğunluğunu kadınlardan oluşturmanızın, çok önemli ve akıllıca bir iş olduğu kanaatindeyim. Çok kıymetli bir şey yapmışsınız. Bu durum, kulübe ayrı değer katacaktır” dedi.

YEŞİL SAHALARA AYAKBASTILAR

Gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonun ardından yeşil sahalara da ayak basan Merttürk, Yıldızlı ve Hürriyet, Şirinsulhiye Spor Kulübü ile Gölcük Karadenizspor Kulübü’nün minik takımları arasında oynanan müsabakayı da yakından takip ettiler. Şirinsulhiye Spor Kulübü’nün alt yapısında forma giyen minik Zeynep ile santra noktasında buluşan Başkan Hürriyet, seremonide her iki takımla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaretten ötürü büyük memnuniyet duyduklarını kaydeden Şirinsulhiye Spor Kulübü Başkanı Hasan Cebeci de, CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk’e, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’ya, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e hem katılımı hem de verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

SIRINSPOR4 SIRINSPOR3 SIRINSPOR2