Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Cumhuriyet Parkı’nda ben projemi yapacağım!

Kocaeli Haber – İzmit Cumhuriyet Parkı’yla ilgili tahsis problemi üzerine konuşan Kocaeli Büyüşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Ben oraya projemi yapacağım. İzmit Belediyesi isterse ortak olabilir, olmasa da yapacağım” dedi.

Kocaeli Haber – İzmit

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı partisinin danışma kurulu toplantılarına başlama kararı aldıklarını duyurdu. Yıldızlı kurulların 2 ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti.Kocaeli Haber – İzmit Belediyesi kent merkezinde yer alan Cumhuriyet Parkı’nı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden yeniden tahsis etmek istemişti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi artık tahsis etmeyeceğini söyleyince bir gece İzmit Belediyesi ekipleri Cumhuriyet Parkı’nda yer alan kafeteryaya el koymuştu. Kocaeli Büyüşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın konuyla ilgili konuştu.

KAFEYİ VEREYİM KENDİSİ İŞLETSİN

Büyükakın Cumhuriyet Parkı ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Bu şehrin aklıyla alay ediyorlar. Tahsis istedik vermediler dediler. Tahsise gerek yok gittik oturduk dediler. Hangisi doğru? Bu insanların aklıyla alay etmek kusura bakmayın. Orada ben zaten verin yapayım dedim. Cumhuriyet Parkı için de aynısını dedim biz yapacağız deyince ben yapayım dedi. Ben de ben yapayım sana vereyim dedim. Ben yapacağım demişim. İlla işleteceksen işlet, ortak proje yapalım dedim kalktı gitti. Ben oraya projemi yapacağım. İzmit Belediyesi isterse ortak olabilir, olmasa da yapacağım. Ben ortak projeyi yapmak istiyorsa yine yaparım. Tahsis istiyor hala. Kafeyi de yapıp vereyim, kendisi işletsin. İlçe belediyelerle ortak projeyi nasıl yapıyorsam öyle yapacağım.”