Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Derince’de üstyapı isyanı!

Kocaeli Haber – Derince Yavuz Sultan Mahallesi’nde vatandaşlar, bir türlü bitmeyen üstyapı çalışmasına tepki gösteriyor.

Kocaeli Haber – Derince

Kocaeli Haber – Derince Yavuz Sultan Mahallesi’nde yaklaşık 3 aydır süren alt yapı çalışmaları vatandaşları ve esnafı bıktırmış durumda. Esnaf ve vatandaşlar bir an önce üst yapı çalışmalarına geçilmesini bekliyor.

BU SOKAĞIN AYRICALIĞI NE?

Toydemir Sokak’tan gazetemize ulaşan bir vatandaş çifte standart uygulandığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı: “Mahallemizde devam eden altyapı çalışmaları nedeniyle 3 aydır toz toprak içinde yaşıyoruz. Sokaklar şantiyeye dönmüş durumda.

ÇİFTE STANDART!

Biz sabırla artık yolların düzelmesini beklerken bizim sokağımızdan daha sonra çalışma başlayan Atlas Sokak’taki yolda 14 Ağustos’ta üst yapı çalışması bitirildi. Bu sokağın ayrıcalığı nedir? Daha yoğun kullanılan yollar, okulların, esnafın dükkanlarının bulunduğu, pazarın kurulduğu sokaklar dört gözle çalışma beklerken bu yapılan çifte standarttır. Üstelik 11 gün geçmesine rağmen bu sokak haricinde diğer yollarda henüz bir çalışma yapılmış değil.”

Derincede ustyapi isyani Derincede ustyapi isyani 2 Derincede ustyapi isyani 3 Derincede ustyapi isyani 4