Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Fethiye Caddesi yenileme ihalesi yapıldı

Kocaeli Haber – İzmit Fethiye Caddesi yenileme ihalesi yapıldı. Fethiye Caddesi ve Yan Yollar Yapım İhalesi’ne 5 firma teklif verirken en düşük teklifi Kırıcılar İnşaat’tan 17 milyon 548 bin 398 lira 72 kuruş olarak kayda geçti.

Kocaeli Haber - İzmit

Kocaeli’de pek çok bölgede yenileme çalışmaları sürüyor. Bir çalışma da İzmit Belediyesi’nden geliyor. Uzun süredir kim yapacak tartışmalarına konu olan, son olarak İzmit Belediyesi’nin İSKİ ekipleri ile altyapısını yapacağı öğrenilen Fethiye Caddesi Yenileme projesinde ihale bugün gerçekleştirildi. Fethiye Caddesi ve Yan Yollar Yapım İhalesi İzmit Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapıldı. Yaklaşık maliyeti 18 milyon 460 bin 166 lira 56 kuruş olan ihale için Binyol Yapı İnşaat, İvme Mühendislik, Kırıcılar İnşaat, Yekta İnşaat ve Uygar Peyzaj İnşaat olmak üzere 5 firma teklif verdi. Firmaların ihale dosyaları, tek tek incelendi. Daha sonra verilen teklifler kamuoyu ile paylaşıldı.

Fethiye Caddesi yenileme ihalesi yapıldıİNŞAAT YAKINDA BAŞLAYACAK

İhalenin komisyon başkanlığını Sinan Karakuzu gerçekleştirirken üyeliklerini ise Yıldırım kalkanderen, İsmail Akkül, Altuğ Karaaslan, Fatih Çakır gerçekleştirdi. İhalede en düşük teklifi Kırıcılar İnşaat 17 milyon 548 bin 398 lira 72 kuruş ile verdi. İhaledeki diğer teklifler ise Binyol Yapı İnşaat 18 milyon 335 bin 126 lira 67 kuruş, İvme mühendislik 19 milyon 517 bin 896 lira 2 kuruş, Yekta İnşaat 18 milyon 754 bin 234 lira 96 kuruş, Uygar Peyzaj İnşaat 18 milyon 148 bin 158 lira 46 kuruş ile verdi. İhale sonucu önümüzdeki günlerde belli olacak ve inşaat çalışmaları yakın zamanda başlayacak.