Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Gebze Belediyesi 390 bin liraya ilçenin fotoğrafını çektirecek!

Kocaeli Haber – Ak Partili Gebze Belediyesi ilçenin panoramik fotoğraflarını çektirmek için ihaleye çıktı. 6 ay sürecek fotoğraf çekim işi 390 bin liraya Netcad Yazılım firmasının oldu.

Kocaeli Haber – Ak

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı partisinin danışma kurulu toplantılarına başlama kararı aldıklarını duyurdu. Yıldızlı kurulların 2 ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti.Kocaeli Haber – Cumhurbaşkanlığı bir süre önce belediyeler için tasarruf genelgesi yayınlamıştı. Ak Partili Gebze Belediyesi bu genelgeyi görmezden geldi. Belediye ilçenin fotoğraf çekimi için 394 bin lira ödemeyi gözden çıkardı. Gebze’nin panoramik fotoğraflarının çekilmesi için 23 Ağustos’ta ihaleye çıkan belediye fotoğraf çekiminin 6 ay süreceğini ön gördü.

11 MART’TA TAMAMLANACAK

Belediyenin ihalesine sadece 2 firma teklif verdi. 1 firmanın teklifi geçersiz sayıldı. İhaleyi Netcad Yazılım A.Ş. isimli firma çok da fiyat kırmadan, 390 bin liraya kazandı. 7 Eylül’de Netcad Yazılım ile Gebze Belediyesi arasında sözleşme imzalandı. 13 Eylül’de çalışmalara başlayan firma 11 Mart 2022 tarihine kadar panoramik fotoğraf çekiminin tamamlanacağını taahhüt etti.