Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Gebze İşçi Dayanışma Evi açıldı

Kocaeli Haber- Gebze İşçi Dayanışma Evi açılışı dün SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi Önder İşleyen ve eğitimci Feray Aytekin Aydoğan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Kocaeli Haber- Gebze İşçi

Kocaeli Haber- Gebze İşçi Dayanışma Evi açılışı dün SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi Önder İşleyen ve eğitimci Feray Aytekin Aydoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. Açılışta işçiler söz olarak, işçi sınıfının örgütlenme ve mücadelesi için İşçi Dayanışma Evi’nin çok önemli bir adres olacağına inandıklarını ifade etti.

ÖRGÜTLENİYORLAR

Gebze İşçi Dayanışma Evi Açılışında konuşan Önder İşleyen : İşçi Dayanışma Evi, bizim yolumuzun ve fikrimizin somut bir adımı. İşçilerin, köylülerin, emekçi halkın Partisi’ni, SOL Parti’yi bu adımlarla dalga dalga örgütlüyoruz. Biz şimdi bu adımı Gebze’de atıyoruz ve ülkenin başka noktalarında çoğaltmak üzere çalışmaya devam edeceğiz.

YETER GİDECEKLER, GÖNDERECEĞİZ

Gençler, kadınlar, işçiler herkes yeter defolun diyor! Bakın, TÜGVA tam bir paralel rezillik. Ama rezillikleri bununla da sınırlı değil. Tarikatı, cemaati, çetesiyle devlete paraleller arasında paylaştılar. Bu rezilliğe artık YETER! Bu çürümüşlük gidecek, bu çürümüşlüğü biz göndereceğiz. AKP ve MHP şimdi çözülen ve dağılan iktidarlarını bir kez daha zorbalık ve hileyle ayakta tutmaya çalışacak, biz ülkenin dört bir yanında adım adım birleşerek buna karşı duracak bir gücü yaratıyoruz.

SERMAYE PROGRAMI HALKA UMUT OLAMAZ

Açık ki resmi muhalefet çizgisi halkın sorunlarına yanıt verecek bir çözüme sahip değil. TÜSİAD’ın çizgilerini çizdiği bir sermaye programı halka umut olamaz. Tam da buradan işçi dayanışma evinden emeğin kurucu iradesiyle emeğin Türkiye’sini kurma irademizi buradan ortaya koyuyoruz. TÜSİAD’ların, patronların ve onların siyasi uzantılarının ülkeyi bu sömürü çemberinde tutma girişimlerine karşı geleceğin kapısını aralayacak olan biziz, sosyalist SOL’dur. Bunu başaracağız, bu buluşma da bunun kanıtlarından birisi. Biz, tek adam rejimine hayır derken, kurucu bir muhalefet ve halkın kurucu iradesini de örgütleyeceğiz. Bu güçle şimdi Devrimci Demokratik Cumhuriyet mitinglerinde buluşmaya çağırıyoruz.

MÜCADELE İLE GÖNDERECEĞİZ

Aydoğan ise “Tek adam rejiminin mücadele etmeden gitmeyeceğini biliyoruz. Her alanda emekçilerin cephesini, kadınların cephesini, gençlerin cephesini örmek zorundayız. Devrimci Demokratik Cumhuriyet mücadelemizi örgütleyeceğiz” dedi.

Gebze Isci Dayanisma Evi acildi