Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Gebze’yi karıştıran personel müdürü İzzet Kaşık

Kocaeli Haber – Gebze Belediyesi’nde engelli işçilerle ilgili yaşanan sıkıntılar son günlerde gündem oldu. Gebze Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü İzzet Kaşık işçilere baskı yapmaya başladı.

Kocaeli Haber - Gebze

Kocaeli Haber – Gebze Belediyesi’nde engelli işçilerle ilgili yaşanan sıkıntılar son günlerde gündem oldu. Gebze Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü İzzet Kaşık işçilere baskı yapmaya başladı. Gebze’nin engelli kadrosunda yer alan işçileri normal emeklilik için hak kazanmadan malulen emekli yapılmak isteniyor. Personel müdürü İzzet Kaşık, SGK Kocaeli İl Müdürlüğü’nde personel olarak çalışırken Gebze Belediyesi’ne personel müdürü olmuştu.

PERSONELE MOBBİNNG VE BASKI

Göreve geldiği günden bu güne işçiler üzerinde baskı kuran İzzet Kaşık önce emekliliği gelen işçileri zorla emekli etti ardından emekli olmayanlara mobbing uygulamaya başladı. Milli sporcularımızdan Halil İbrahim Kavi büro elamanı ilken emekli olmadığı için temizlik işlerine sürüldü. Kaşık şimdi de gözünü engelli işçilere dikti. Engelli personelin malulen emekli olması için baskı yapan Kaşık sürekli olarak işçiler üzerinde baskı kuruyor. Gebze’de bir dönerciye ortak olduğu da iddia edilen İzzet Kaşık’ınn belediyedeki baskıcı tavrının sebebi bilinmiyor.