Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – İşte Kocaeli’nin yeni otobüsleri!

Kocaeli Haber – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin satın aldığı 120 belediye otobüsünün ilk parti üretim işlemleri tamamladı. Yeni otobüsler ay sonuna kadar teslim edilecek.

Kocaeli Haber – Kocaeli

Ulaşım için çok yönlü projeleri hayata geçiren ve ‘çevre dostu’ doğalgazlı otobüslerle aynı zamanda konforlu ulaşım hizmeti de veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi filosunu güçlendiriyor. Bu kapsamda farklı kapasite ve özelliklere sahip 120 otobüs alımı için ihale yapılmıştı. 7 firmanın teklif verdiği ihaleyi kazanan BMC firması ilk parti otobüsleri hazırladı. Eylül ayı sonuna kadar teslim edilecek otobüslerle ilgili ilk duyuruyu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu otobüslerin fotoğraflarını da paylaştı.

MODERN VE ÇEVRE DOSTU OTOBÜSLER ARTIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşım filosunu genişletiyor. Vatandaşların kaliteli ve konforlu ulaşımı için yatırımlarını sürdüren Büyükşehir, kent genelindeki toplu taşıma hizmeti için modern doğalgazlı otobüsler ile vatandaşların memnuniyetini kazanıyor. Yapılan ihale ile doğalgazlı çevre dostlu otobüslerin sayısı 120 daha artacak.