Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – İzmit Belediyesi vezneleri vergi ödemeleri için hafta sonu da açık

Kocaeli Haber – İzmit Belediyesi vezneleri, 30 Kasım salı günü sona erecek emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin ikincisi taksit ödemelerini yapacak vatandaşlara kolaylık sağlamak için hafta sonu da açık kalacak.

Kocaeli Haber - İzmit Belediyesi
Kocaeli Haber – İzmit Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2021 yılına ait emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin ikincisi taksit ödemelerinde son günün 30 Kasım olduğunu hatırlattı. Vergi ödemesi yapacak vatandaşlar ödemelerini 30 Kasım Salı mesai bitimine kadar gerçekleştirebilecek. Vatandaşlar vergilerin ikinci taksitini İzmit Belediyesi Belsa Plaza, Kuruçeşme Hizmet Binası, 28 Haziran Mahallesi’ndeki Mevlana Kültür Merkezi ve İzmit Kaymakamlık’ta bulunan veznelere yatırabilecek.

HAFTA SONU VEZNELER AÇIK

İzmit Belediyesi, vatandaşlara kolaylık sağlamak için 27 Kasım Cumartesi ve 28 Kasım Pazar günleri 8.30 ile 17.30 saatleri arasında Belsa Plaza Gelir Birimi, Kuruçeşme Hizmet Binası, 28 Haziran Mahallesi’ndeki Mevlana Kültür Merkezi ve Kaymakamlık’ta bulunan veznelerde mesai yaparak vergileri tahsil edecek. İzmit Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, mükelleflerin vergi ödemelerini son güne bırakmamaları, yığılma ve yoğunluk yaşanmaması için erken ödemelerinin kendileri açısından önem arz ettiğini vurguladı.

ÖDEMEDE KOLAYLIK

İzmit Belediyesi tarafından, ödeme ile ilgili mükelleflere alternatifler sunulurken banka ve PTT kanalıyla tahsilat yapılabilecek. Vergi ödemeleri Ziraat Bankası Kocaeli Merkez Şubesi TR89 0001 0001 6336 6765 165 001 IBAN numaralı hesaba ya da 111297 numaralı posta çeki hesabına EFT veya havale yolu ile yatırılabilecek. Ayrıca internet ortamında www.izmit.bel.tr adresine girerek Borç Sorgulama ve Tahsilat işlemlerinden ödeme gerçekleştirilebilecek.