Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber-İzmit Belediyesine 51 mahalle temsilcisinden Arda Başaran tepkisi!

Kocaeli Haber- İzmit Belediyesi personellerinden Arda Başaran’a İzmit Belediyesi ve Genel İş Sendikası tarafından alınan kararla verilen cezaya CHP’den sert tepki

Kocaeli Haber- İzmit Belediyesi

Kocaeli Haber-İzmit Belediyesi çalışanı olan CHP İzmit eski İlçe Yöneticisi Arda Başaran’ın geçtiğimiz hafta oynanan ve Trabzonspor’un 3-1 kazandığı Fenerbahçe maçının ardından hakem kararına tepki gösterip yaptığı paylaşım Kocaeli’de yaşayan Trabzonluların tepkisine neden olmuştu. İzmit Belediyesi tarafından 30 yevmiye (1 ay maaş) kesme cezası verilen önceki dönem CHP İzmit İlçe Sekreteri ve Hacı Hasan Mahalle Temsilcisi Arda Başaran’a mahalle temsilcilerinden büyük destek geldi.

ORTAK METİN

Mahalle temsilcilerinin kendi aralarında yaptıkları konuşma sonrasında ortak bir metin hazırlayan mahalle temsilcileri hem İzmit Belediyesine, hem Genel İş sendikasına yüklenerek, Arda Başaran’ın yanında olduklarını ifade ettiler.

YEVMİYELER KARŞILANACAK

Kuruçeşme’den Yuvam Akarca’ya, Saraybahçe’den Bekirpaşa’ya, Akmeşe’den Yeşilova’ya bir çok bölgenin temsilcilerinin katıldığı açıklamada hukuki süreç tamamlanana kadar Arda Başaran’dan kesilecek yevmiyelerin karşılanacağını ilan ettiler.

ASLA KABUL ETMİYORUZ

CHP’li mahalle temsilcileri yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Değerli kamuoyuna; Cumhuriyet Halk Partisinin tıpkı bizler gibi mahalle temsilcilerinden biri olan Hacıhasan Mahallesi Temsilcisi Arda Başaran arkadaşımıza, yapmış olduğu sosyal medya paylaşımı nedeniyle İzmit Belediyesi ve Genel İş sendikası tarafından verilen 30 yevmiye (1 maaş) kesme cezasını asla kabul etmediğimiz ifade etmek istiyoruz.

51 MAHALLE TEMSİLCİSİ

Emeğin, emekçinin her daim yanında olan bir partinin üyeleri olarak alınan bu karardan büyük hicap duyduğumuzu ifade ediyoruz. Bizler Arda Başaran arkadaşımız haricindeki 51 mahalle temsilcisi olarak söz konusu ceza ile ilgili hukuki süreç tamamlanana kadar kesilecek her yevmiyeyi karşılayacağımızı ilan ediyoruz. İzmit Belediyesinde görev yaptığı süre boyunca bizlerin ve tüm partililerin her türlü işlemlerine yardımcı olmak için elinden geleni yapmaya çalışan Arda Başaran arkadaşımızın asla yalnız olmadığının bilinmesini istiyoruz.
Saygılarımızla.
CHP İzmit Mahalle Temsilcileri”