Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – İzmit Çayırköy Lavanta Parkı için ihale

Kocaeli Haber – İzmit Belediyesi Çayırköy’de lavanta parkı kurmak için düğmeye bastı. İhale tarihi belirlendi. Park içerisinde büyük bir kafe alanı da olacak.

Kocaeli Haber - İzmit

Ugur ENC min e1623645972212İzmit Belediyesi, kendisine ait Çayırköy Mahallesi 134 ada parseldeki park alanını lavanta parkına dönüştürmek için düğmeye bastı. 5 bin 100 metrekarelik alan içerisinde kurulacak olan lavanta parkı ile İzmit Belediyesi ekolojik turizmi destekleyecek. Lavanta parkının görsel zenginliğini oluşturacak 2 bin 800 metrekarelik alanında önümüzdeki günlerde lavanta dikimine başlanacak.

İHALEDEN 6 AY SONRA HİZMETE AÇILACAK

İçerisinde kafeterya, dinlenme alanları, fotoğraf çekilme noktaları, çocuklar için lavantalardan oluşan bitki labirenti ve gezinti yolları yer alacak olan Çayırköy’deki Lavanta Parkı için ihale tarihi de belirlendi. İzmit Belediyesi söz konusu alan için 13 Eylül 2021 tarihinde ihaleye çıkacak. Saat 10.00’da gerçekleştirilecek ihale sonrasında başlayacak olan çalışmalar 6 ay sürecek. 6 ay sonra Çayırköy Lavanta Parkı hizmete açılacak.