Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – İzmit Fethiye Caddesi’nde ilk kazma vuruldu!

Kocaeli Haber – İzmit. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet “Fethiye Caddesi Yenileme Çalışmaları” kapsamında bugün ilk kazmayı vurdu. Fethiye Caddesi projesi uzun süredir tartışma konusuydu.

Kocaeli Haber - İzmit. İzmit

Kocaeli Haber – İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in bir yıl önce açıkladığı Fethiye Caddesi Yenileme Çalışmaları için ilk kazma (kepçe) bugün nihayet vuruldu. Projenin startınnı veren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Kent açısından tarihi bir gün. Göreve geldiğimizden bu yana kentin her noktasına halkımızla birlikte karar vererek bu kentin marka değerini arttırıcak yeniliklere imza atmaya devam ettik. Fethiye Caddesi 20 yıldır el sürülmeyen, köhneleşmiş, kente yakışmayan ve artık yenilenmesi gerektiğini söylediğimiz bir caddeydi. İki yıldır üzerinde kafa yorduğumuz ve Türkiye’de bir ilk olan proje yarışması ile halka sunularak oradan çıkan sonuçla halkımızın beğendiğini yapacağımız katılımcı bir süreç izledik.

BÜTÜN ESNAFLARA HAYIRLI OLSUN

Nihayetinde de halkımız en beğendiği projeyi oy çokluğuyla bugün yapmaya başlayacağız. Yapılan görüşmeler neticesinde ihalemizi alt yapı ve üst yapı şeklinde yapmıştık. Bütün kurumlarla görüşmelerimizi neticelendirdik. Bugün cuma günü mübarek bir gün. Bugüne kadar yaptığımız bütün teknik bilgilendirmeler bize şunu gösteriyor: İnşallah hemen başlayıp bitireceğiz. İnşallah esnafımızı sıkıntıya sokmadan mağdur etmeden bir süreç yaşatacağız. Kentimiz için hayırlı olsun. 20 yıl sonra el sürülmeyen yere el sürmek bize nasip oldu. Tekrar bütün esnaflara hayırlı olsun.”