Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- İzmit’te kaç danışman kaç koordinatör var?

Kocaeli Haber- MHP’li meclis üyeleri İlker Kazan ve Engin Duymaz, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e kaç danışmanı ve kaç koordinatörü olduğunu sordu

Kocaeli Haber- MHP’li meclis

Kocaeli Haber- İzmit Belediye Meclisi Ekim Ayı Oturumu bugün gerçekleştiriliyor. MHP’li meclis üyeleri İlker Kazan ve Engin Duymaz, soru önergesi vererek belediyede kaç danışman kaç koordinatör olduğunu sordu.

HANGİ KADROLARDAN?

Önergede şu ifadelere yer verildi:  “Belediyemizde işe alınan danışmanlar için; 1-Belediyemizde kaç adet danışman vardır? 2- Belediyemizde kaç adet koordinatör  vardır? 3-Belediyemizde çalışan danışman ve koordinatörler resmi olarak çalışmakta mıdır? 4-Belediye ve bağlı kuruluşları ile Mahalli idare birlikleri Norm Kadro İlk Ve standartlarına dair yönetmeliğin 22.02.2007 tarih ve 26442 sayılı resmi gazetede yayınlanmış olup ilçe belediyelerin norm kadrosunda  ve sürekli işçi kadrosunda danışman istihdamı yok iken bu işe alınan koordinatörler ve danışmanlar belediyemiz bünyesine hangi görevlere alınarak vatandaşlarımıza hizmet etmektedirler”

ilker kazan engin duymaz