Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber…İzmit’te sokak hayvanlarına işkence!

Alikahya Mahallesi’nde bulunan Kavanium Siteleri’nin çevresinde yaşayan sokak köpeklerine, iddiaya göre kimliği belirsiz kişilerce işkence ediliyor.

Alikahya Mahallesi'nde bulunan Kavanium

Kocaeli Haber…İzmit Alikahya Mahallesi’nde bulunan Kavanium sitelerinin olduğu bölgede ehlileştirilmiş sokak hayvanlarının bakımını ve beslenmesini orada bulunan gönüllü hayvan dostları yapıyor. Site sakinlerinin iddiasına göre; hiç kimseye zarar vermeyen bu sokak hayvanlarını son günlerde özellikle gece yarısı bir kaç bisiklet ile gelen bir ekibin ellerindeki bir aletle hayvanlara zarar veren bir işlem uyguladığı belirlendi.

KONU EMNİYETE AKTARILDI

Bölge sakinleri şimdi bu işlemi yapan araç ve bisikletli kişileri araştırmak için emniyet yetkililerine müracaat etti. Emniyet ekipleri olay yerinde incelemeler yaptı fakat araç ve bisikletli kişiler ile ilgili bir bilgiye ulaşamadı. Polis ekipleri bu araçların ve bisikletli kişilerin kim olduğunu aramaya devam ediyor. 815. Ada bölgesinde meydana gelen olayda site yönetiminin ise bu olayla ilgili bir çalışma yapıp yapmadığı bilinmiyor.

Sokak hayvanlari

izmit sokak hayvanlari kavanium

hayvanlar