Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Kandıra’da buraya kimin hafriyatı dökülecek?

Kocaeli Haber- Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Kandıra İlçesi, Akçakese Mahallesi’nde yer alan 59 bin 674 metrekarelik alana kimin hafriyatının döküleceği soruldu.

Kocaeli Haber- Kocaeli Büyükşehir

Kocaeli Haber- Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi‘nin ekim ayı oturumu bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Meclis oturumunu Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, meclis başkanı olarak oturumu yönetiyor.

İLÇELER ASFALTLANIYOR

KBB Meclisi’nin 1. Gündem maddesinde “Plan ve Bütçe Komisyonu’nun, Kandıra İlçesi, Akçakese Mahallesinde yer alan 59.674,99 m²’lik ormanlık alanın Belediyemizin talebi doğrultusunda “Kazı Fazlası Dolgu Alanı” işlemi için Makamın 03.08.2021 tarih ve 1764011 No’lu olurları ile Belediyemize kesin izini verilen alanın Kandıra Belediye Başkanlığına devredilmesi ile ilgili raporu” görüşüldü.

KİMİN TOPRAĞI DÖKÜLECEK?

Konuyla ilgili CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, “Burada ben gittim inceleme de yaptım. Gıda OSB, kendi içinde toprağı kullandığını belirtiyor. Mevcut toprak da ya köylülere veriliyor ya da projenin dizaynı için kullanılıyor. Buraya gıda OSB’den gelen toprak mı yoksa Kalyon İnşaat’ın hafriyatı mı dökülecek? Bunu öğrenmek istiyorum” dedi.

KBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç bu soruya, “Bu alan, Kandıra Gıda OSB hafriyatı için kullanılacak” dedi.

Madde oy çokluğuyla geçti.