Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Katılmayan İzmit’i de katıldı saydı

Kocaeli Haber – Kocaeli genelinde sokak hayvanları rehabilitasyon merkezleri ile ilgili 11 ilçe belediyesi ortak çalışma yapmış, CHP’li İzmit Belediyesi katılmamıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’ni yöneten Zinnur Büyükgöz İzmit’i de çalışmalara katıldı saydı, “12 ilçe belediyemiz çalışma yapıyor” dedi.

Kocaeli Haber - Kocaeli

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı partisinin danışma kurulu toplantılarına başlama kararı aldıklarını duyurdu. Yıldızlı kurulların 2 ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti.Kocaeli Haber – Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde İYİ Partili Nurcan Acaroğlu sokak hayvanları ile ilgili sorunları dile getirdi ve meclis komisyonlarının bu konu ile ilgili çalışmasını talep etti. Acaroğlu’na cevap veren Gebze Belediye Başkanı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Zinnur Büyükgöz ilçelerde yapılan çalışmalardan bahsetti.

11 İLÇE ÇALIŞIYOR AMA…

Kocaeli genelinde sokak hayvanları rehabilitasyon merkezleri ile ilgili 11 ilçe belediyesi ortak çalışma yapmış, CHP’li İzmit Belediyesi katılmamıştı. Zinnur Büyükgöz çalışmalara İzmit Belediyesi’nin de katıldığını düşünerek “12 ilçe belediyemiz çalışma yapıyor. Bu konular 12 ilçede programa alınmış durumda. İlçelerde böyle bir gayret var. Biz mesela Gebze’de bu konuda ihalemizi gerçekleştirdik” dedi.