Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Kent konseyleri İzmit’te toplandı

Kocaeli Haber – Kocaeli Kent Konseylerinin, ikinci danışma toplantısı, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol’un ev sahipliğinde Ramada Plaza by Wyndham Otel’de gerçekleştirildi

Kocaeli Haber – Kocaeli

Kocaeli Haber – Kent konseyleri İzmit’te toplandı.  Yaklaşık 2 saat süren Kocaeli Kent Konseyleri toplantısına; Kocaeli Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz, Genel Sekreter Sedat Köse, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, İzmit Kent Konseyi Genel Sekreteri Arzu Türkkal Enç, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri E. Fatih Bayram, Kandıra Kent Konseyi Başkanı Erdoğan Günay, Kandıra Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Can, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Körfez Kent Konseyi Genel Sekreteri Aslı Kuş ve Darıca Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Candemir katıldı.

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ SUNUM YAPILDI

Her ay bir ilçenin ev sahipliğinde düzenleneceği açıklanan ve ikincisi İzmit’te organize edilen toplantıda, Kocaeli Kent Konseyi’nin ve ilçe kent konseylerinin yaptığı çalışmalar masaya yatırıldı. Organizasyona ev sahipliği yapan İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, hazırladığı slayt gösterisi ile oluşumun yapısı, projeler ve geride kalan süreçteki çalışmalar hakkında Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz ve ilçe başkanlarına sunum yaptı. Kent gündemindeki konular masaya yatırarak, ilerleyen günlerde yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

EROL, “HEP BİRLİKTE EL ELE VERECEĞİZ”

Verimli bir toplantı olduğunu dile getiren ve ev sahipliği için İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol’a teşekkür eden Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, Kocaeli Kent Konseyi’nin her görüşe açık şekilde tüm ilçeleri desteklemeyi sürdüreceğini belirterek birlik ve beraberliğin bir kez daha altını çizdi. İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol ise, “Başta Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz olmak üzere tüm ilçe başkanlarımıza katılımları için teşekkür ediyorum. Bugün burada, bu kent için neler yapabileceğimizi konuştuk ve fikir alışverişinde bulunduk. Sunumumuzdan ve projelerimizden etkilenmeniz bizleri ziyadesi ile memnun etti. Uyguladığımız projeleri, kendi ilçelerinizde de hayata geçirmek isterseniz, elimizden gelen yardımı yapar ve tecrübelerimizi sizlerle paylaşmaktan büyük bir keyif alırız.

Hep birlikte el ele vererek, daha yaşanılabilir bir Kocaeli için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Sloganımız “Yaşanan ve Yaşatan İzmit’tir” ifadelerini kullandı.

Kent konseyleri Izmitte toplandi Kent konseyleri Izmitte toplandi 2