Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Kent Konut öğretmenlere de proje yapabilir!

Kocaeli Haber – Kent Konut A.Ş.’nin müteahhitlerle yarışacak yap-sat konutlar yapmayacağını ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, öğretmenler için sosyal konut projesi yapabileceklerini söyledi.

Kocaeli Haber – Kent

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı partisinin danışma kurulu toplantılarına başlama kararı aldıklarını duyurdu. Yıldızlı kurulların 2 ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti.Kocaeli Haber – Kent Konut A.Ş.’nin müteahhitlerle yarışacak yap-sat konutlar yapmayacağını ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, öğretmenler için sosyal konut projesi yapabileceklerini söyledi. Kent Konut faaliyetleriyle ilgili konuşan Büyükakın şu ifadeleri kullandı: “Sağlıkçılara özel olarak Sağlıkkent Konutları’nı inşa edeceğiz. Ancak Kent Konut yap-sat yapmayacak artık.

TALEP GELİRSE…

Piyasaların durumu ortada. İnşaat sektörü oldukça durağan. Bu durumda ben Kent Konut olarak yap-sat yaparak kimsenin ekmeğine ortak olamam. Belli gruplardan, emniyet mensuplarından, öğretmenlerden talep gelirse onlar için sosyal konut inşa edebilirim. Şu anda öğretmenlerden gelen bir talep var. Bunun üzerinde çalışıyoruz.”