Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Kocaeli Fuar Alanı Millet Bahçesi olmayacak!

Kocaeli Haber – Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Fuar Alanı’nın Millet Bahçesi olmayacağını söyledi.

Kocaeli Haber – Kocaeli

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı partisinin danışma kurulu toplantılarına başlama kararı aldıklarını duyurdu. Yıldızlı kurulların 2 ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti.Kocaeli Haber – Kocaeli’de 12 ilçede millet bahçesi inşa edilecekti. Ancak İzmit için millet bahçesi inşa edilmesinden vazgeçildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Fuar Alanı’nın Millet Bahçesi olmayacağını söyledi. Dün akşam basın mensupları ile bir araya gelen Tahir Büyükakın konuyla ilgili olarak net konuştu. Büyükakın Gölcük Millet Bahçesi’ni bakanlığın yapacağını, İzmit Millet Bahçesi’nin ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından farklı bir formatta inşa edileceğini, Millet Bahçesi olmayacağını söyledi.

DÜĞÜN SALONU DA OLACAK

Tahir Büyükakın’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Gölcük Seymen’de yer alacak olan Gölcük Millet Bahçesi’ni Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak biz inşa edecektik. İzmit’i ise bakanlık yapacaktı. Bu iki projeyi takasladık. Bakanlık Gölcük’ü biz de İzmit’i inşa edeceğiz. Gölcük’te 800 dönüm bir alanda Millet Bahçesi yükselecek. İzmit’te ise mesela biz düğün salonun istedik. Bakanlık Millet Bahçesi’ne uygun olmadığını söyledi. Bu sebeple kağıt üzerinde orası resmi olarak Millet Bahçesi olmayacak. Millet Bahçesi formatına ek olarak düğün salonu ve benzeri kullanım alanlarını inşa edeceğiz. Lansmanı kasım ayında yapılacak.”