Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Kocaeli’de vaka artışı sürüyor

Kocaeli Haber-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 9-15 Ekim’de illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıkladı. Kocaeli’deki vaka artışı ise sürüyor

Kocaeli Haber-Sağlık Bakanı Fahrettin

Kocaeli Haber-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 9-15 Ekim’de illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıkladı. Kocaeli’deki haftalık vaka sayısında artış devam ediyor. Kocaeli’nin 2 Ekim – 8 Ekim tarihlerinde vaka oranının 413,92 olduğu gözlenmişti.

İLİNİZİN DURUMUNU ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

İlimizin 9 Ekim – 15 Ekim tarihleri arasındaki vaka oranı ise 428,44 oldu. Koca konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, “9-15 Ekim arasında, 100.000 KİŞİ İÇİNDE bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı il bazında neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz.” dedi.

VALİ DE UYARDI

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da sosyal medya hesabından uyarılarda bulunarak, ““Sevgili Kocaelili Kardeşlerim, Sağlık Bakanımızın açıkladığı 100 bin kişide vaka sayılarına göre ; 100 binde 428.44 gibi yüksek bir rakama ulaşmış bulunuyoruz. Lütfen temizlik, maske, mesafe kurallarına uyalım. Aşılarımızı mutlaka yaptıralım.” ifadelerine yer verdi.