Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Kocaelili emlakçılar seçime gidiyor

Kocaeli Haber- Kocaeli Emlakçılar Odası olağan genel kurulunu 6 Mart’ta toplayacak. Genel kurulda mevcut başkan Alpay Hacıoğlu ile birlikte 3 aday yarışacak.

Kocaeli Haber- Kocaeli Emlakçılar

Kocaeli Haber- Kocaeli Emlakçılar Odası geçtiğimiz dönemde tartışmalarla gündeme geldi. Oda yönetiminden istifalar yaşandı. Odayı incelemesi için müfettiş görevlendirildi. Müfettiş incelemesinde mevcut Başkan Alpay Hacıoğlu’na yöneltilen suçlamaların tamamı asılsız çıktı. Yaşanan tartışmalı sürecin ardından emlakçılar odasında genel kurul kararı alındı. Kocaeli Emlakçılar Odası olağan genel kurulunu 6 Mart’ta toplayacak.

3 ADAY YARIŞACAK

1.450 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu Kocaeli Emlakçılar Odası’nda başkanlık için 3 aday yarışacak. Şu ana kadar adaylığını açıklayan isimler mevcut başkan Alpay Hacıoğlu, Ufuk Turan ve Nuriye Köksal. Alpay Hacıoğlu geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak genel kurul tarihini duyurdu. Adaylığını da kamuoyuna açıklayan Hacıoğlu birlik ve beraberlik mesajı verdi.

HACIOĞLU SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Alpay Hacıoğlu’nun açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Bu ay yapmış olduğumuz yönetim kurulu toplantımızda alınan kararda, odamızın genel kurulu (seçim tarihi) 06-03-2022 olarak belirlenmiştir. Camiamıza, meslektaşlarımıza, odamıza hayırlı olsun. Gelecek süreçte yeniden sizlerle birlikte olabilmek için, siz değerli üyelerimizin başkan adayı olarak bende bu yarışın gönüllü bir neferiyim. Tüm meslektaşlarım ve yönetimimiz adına herkese başarılar dilerim. Seçim sürecimizi saygı, sevgi, hoşgörü çerçevesinde yürüteceğiz.”