Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – KOÜ yerleşkesinde Ulu Önder Atatürk bakın ne hale geldi

Kocaeli Haber – Kocaeli Üniversitesi Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu Marshall Yerleşkesi adeta kaderine terk edildi. İncelemelerde bulunan CHP’li Erkan Uygun, Atatürk büstünün bakımsızlıktan döküldüğünü tespit etti.

Kocaeli Haber - Kocaeli

Kocaeli Üniversitesi Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu Marshall Yerleşkesi adeta kaderine terk edildi. Yeni eğitim öğretim yılının hemen öncesinde yerleşkede incelemelerde bulunan CHP’li Körfez meclis üyesi Erkan Uygun, yerleşkenin bakımsızlıktan döküldüğünü tespit etti. Bağımsız Kocaeli’ye açıklamalarda bulunan Uygun, “İlçemize Türkiye’nin heryerinden gelen ögrenciler kayıt yaptırırken okulun bu halini görünce Körfez ilçemiz hakkındaki düşünceleri ne olur acab ? Sayın rektör güzelim Hereke’mizdeki bu okulun halini hiç görmediniz mi? Terk edilmiş kaderine bırakılmış bir yüksekokul burası. Bu yüksekokulun bir müdürü, sorumlusu yok mu?” dedi.

Erkan Uygun KörfezATATÜRK’E VE HEREKE’YE HAKARET

Üniversite yerleşkesi bahçesinde incelemelerde bulunan Erkan Uygun, “Bahçede bir Atatürk büstü bulunuyor. Bu büstün her tarafı dökülmüş. Yüreğinde Atatürk sevgisi bulunmayan idarecileri kabul edemiyorum. Her sabah bu yerleşkedeki makamına giderken yetkililer bu Atatürk büstünü görmüyor mu? Bir de yerleşkenin sponsoru Türkiye’nin çok ünlü bir boya firması. Buna rağmen Atatürk büstünün boyaları dökülmüş, harap bir halde. Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e ve Hereke’mize yapılan bu hakareti kabul etmiyorum. Gereğinin derhal yetkililer tarafından yapılmasını istiyorum” ifadelerini kullandı.