Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Lastik işçisi 250 bin TL bağışladı

Ülkemizde yaşanan yangın ve sel felaketlerinde mağdur olan vatandaşlara ulaştırılmak üzere Lastik-İş Sendikası Kocaeli Şubesi üyeleri tarafından toplanan 250 bin TL Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a teslim edildi.

Ülkemizde yaşanan yangın ve

Ülkemizde yaşanan yangın ve sel felaketlerinde mağdur olan vatandaşlara ulaştırılmak üzere; Türkiye genelinde Lastik-İş Sendikası üyelerinin başlattığı ve Kocaeli Şubesine bağlı üyeler tarafından toplanan 250 bin TL nakdi yardım bugün, Vali Seddar Yavuz’a teslim edildi. Lastik-İş Sendikası’ndan Genel Başkan Alaaddin Sarı, Genel Başkan Yardımcısı ve Toplu Sözleşme Dairesi Başkanı Ziya Ünal, Hukuk Dairesi Başkanı Ali Öztürk, Mali İşler Dairesi Başkanı Nejdet Ulusoy ve Örgütlenme Dairesi Başkanı Alperen Şakacı katıldı.

VALİ TEŞEKKÜR ETTİ

Genel Başkan Alaaddin Sarı, “Ülkemizin farklı şehirlerinde eş zamanlı olarak başlayan ve yerleşim yerlerine yayılarak büyük zarar veren yangınlarla mücadele etmek, mağdur ailelerin yaralarını sarmak ve genel hayatı olumsuz etkileyen şartların iyileştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Kocaeli Valiliğinin başlattığı yardım kampanyasına Lastik-İş Sendikası olarak destek vermekten onur duyarız. Bu duyarlılıklarından dolayı fabrikalarda çalışan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” dedi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz yardım yapan, katkı sunan üyelere ve sendikaya teşekkür etti.

Lastik Is Kocaeli Valiligi