Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Leyla ile Mecnun’dan İzmit Pişmaniyesi sürprizi!

Kocaeli Haber – Bir döneme damgasını vuran Leyla ile Mecnun dizisi 8 yıl aradan sonra dün yeniden sevenleriyle buluştu. Milyonlarca izleyicinin merakla beklediği ilk bölümde İzmit pişmaniyesi bir kez daha tanıtıldı.

Kocaeli Haber - Bir

Bir döneme damgasını vuran ve çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Leyla ile Mecnun dizisi 8 yıllık aranın ardından yeniden izleyicisiyle buluştu. Leyla ile Mecnun Exxen’de 3 Eylül itibariyle yeniden yayınlanmaya başladı. Dizinin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Efsane dizi Leyla ile Mecnun, tam kadro ve yepyeni bölümleriyle 3 Eylül’de Exxen’de başlıyor. Mecnun’un hırkasını, İsmail Abinin ceketini, Yavuz’un eldivenlerini, İskender’in beresini, Aksakallı Dede’nin asasını ve Erdal Bakkal’ın bıyıklarını özleyenler Exxen başına” ifadeleri kullanılmıştı.

Dizi gece 00.00’dan itibaren Exxen üzerinden izlenebiliyor. İlk bölümde Mecnun, ekibi yeniden toplamaya çalışıyor. İsmail Abi ile Mecnun arasında geçen diyalogda ise İzmit pişmaniyesi de anılıyor. Milyonların merakla beklediği dizide İzmit’in meşhur pişmaniyesi bir kez daha tanıtılmış oldu. İşte o diyalog:

Başrollerinde Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan, Köksal Engür, ve Osman Sonant’ın yer aldığı dizide Leyla karakterini ise Deniz Işın canlandıracak. Dizinin senaryosunu yine Burak Aksak kaleme alırken, yönetmenliğini de Onur Ünlü üstleniyor.