Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Mehmet Ellibeş’ten Fatma Kaplan Hürriyet’e: Tahammülsüz!

Kocaeli Haber – Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin panoları hakkında whatsapp konuşmaları gündem olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in tahammülsüz olduğunu söyledi.

Kocaeli Haber - Ak

İzmit Belediyesi’nden kovulan A.H., İzmit Belediyesi Basın Yayın Grubu’nda olan mesajları ve kendisine gelen ihtarnameyi deşifre etmiş ve mesajlarda Fatma Kaplan Hürriyet’in gerekirse Büyükşehir’in billboardlarının yıkılmasını söylemesi dikkat çekmişti. Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş bugün bir bası toplantısı düzenledi ve şu ifadeleri kullandı: “Milletimizin vicdanına bırakıyorum kendisini. Demokrasi tahammül rejimidir, tahammül etmeyi bileceğiz. Yasal olarak şehrinizin muhtelif yerlerine pano asılması kadar doğal bir şey yok. Fatma Kaplan Hürriyet hanımefendinin yıkın talimatını verdiği panolar izinli ve yasaldır orada yapılan reklamlar milleti bilgilendirmek içindir.

İZMİT HALKINA VERDİĞİ SÖZLERİ TUTMALI

İlçe belediyelerinin de izin alarak şehrin muhtelif yerlerine pano asması kadar doğal bir şey yok. Kendisi de izin alıp koyabilir. Kamu malına yıkın talimatı verilmesinin demokraside izahı yok. Bunu kabul etmek mümkün değil. Bunu 15 yıl belediye başkanlığı yapan biri olarak diyorum bunu kabul etmek mümkün değil. Hanımefendinin belediye başkanı olarak çalışmalarını yürütmesi tavsiyemdir. İzmit halkına verdiği sözleri tutmalı. Daha sonra Büyükşehir adayı olabilir. Şu an çalışmaları belediye başkanı gibi değil Büyükşehir adayı gibi. Ama bu kamu malına zarar verme talimatı vermesini gerektirmez. Ben bir özür ya da tekzip duymadım. Sükut ikradır.”