Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Meliha Hülagü son yolculuğuna uğurlandı

Kocaeli Haber- Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün annesi Meliha Hülagü, Yeni Cuma Camiinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Kocaeli Haber- Kocaeli Üniversitesi

Kocaeli Haber- Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün annesi Meliha Hülagü (87) yaşlılık nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Ev hanımı ve 6 çocuk annesi olan Meliha Hülagü’nün cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından İzmit Yeni Cuma Camii’ne getirildi. Cami avlusunda Saddettin Hülagü ve ağabeyi ile birlikte taziyeleri kabul etti.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Burada kılınan cenaze namazına Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Ayhan Gedik, AKP Kocaeli Mileltvekilleri Fikri Işık ile Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP İl Başkan Vekili Birgül Gök, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız,  DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, BBP İl Başkanı Remzi Kaya, Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır, Vatan Partisi İl Başkanı Yalçın Arslan, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdulkadir Melikoğlu, Kocaeli Büyükşeihr Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Yayın Yönetmeni Aydın Sigali, Futbol eski Hakemi Mustafa Çulcu, Gazeteci-Tarihçi-Yazar Murat Bardakçı ve ailenin sevenleri katıldı.

BURSA’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Cenaze namazı öncesi konuşan Sadettin Hülagü, “Uzaktan yakından buraya teşrif eden değerli hazirun, değerli dostlar, bu hüzünlü günümüze iştirak ettiğiniz için hepinize en kalbi duygularla teşekkür ediyorum. Her ölüm erkendir denir, hele anneler olursa bunu zaten söylemeye gerek yok. Bize hayatı, varlığı veren, sıkıntılı günlerimizde iman olan, hazreti kuran’daki emirlere ömür boyunca itaat etmiş bir mümin bir hanım. Dünyaya güzel gelip güzel gitmek güzeldir. Güzel giden bu hanıma hüsnü şahadetiniz için teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun” dedi. Kılınan cenaze namazının ardından Meliha Hülagü’nün cenazesi Bursa Osmangazi Hamitler Köyü Mezarlığında toprağa verildi.