Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- MHP: Hürriyet, Durhasan’ı cezalandırıyor mu?

Kocaeli Haber- İzmit Belediye Meclisi MHP’li meclis üyeleri İlker Kazan ve Engin Duymaz, Durhasan Mahallesi’nde İSU çalışması sonra asfalt çalışması yapmayan İzmit Belediyesine eleştiriler yönetti…

Kocaeli Haber- İzmit Belediye

Kocaeli Haber- İzmit Belediye Meclisi’nin MHP’li meclis üyeleri, mahalle gezilerine devam ediyor. Durhasan Mahallesi sakinleri tarafından mahalleye davet edilen İlker Kazan ve Engin Duymaz, Durhasanlıların şikayetlerini dinledi.

MAYIS AYINDAN BU YANA ASFALTLANAMADI

Mayıs ayında İSU’nun tamamladığı alt yapı çalışmaları sonrasında İzmit Belediyesi üst yapı çalışmalarını aylardır başlatamadı. Mahalle sakinleri, toz toprak içerisinde kalmaktan yorulduklarını ifade ederek durumu MHP’li meclis üyelerine anlattı.

5 AYDIR ÇAMUR

5 aydır her yağışta çamur içinde kalan mahalle için Meclis üyeleri İlker Kazan ve Engin Duymaz, destek sözü verdi. İki meclis üyesi, konuyu meclis oturumunda dile getirdi.

MECLİSTE SORDULAR

Konu bugün gerçekleştirilen İzmit Belediye Meclisi’nde İlker Kazan ve Engin Duymaz, konuyu gündeme getirdi. Verilen önergede şu sorular soruldu: “Belediyemizin Durhasan Mahallesinde İSU alt yapı çalışmasını 15.04.2021 ile 15.05.2021 arası tamamlamıştır.

ACİL ÇALIŞMA

İSU’dan yer tahrip bedeli alınmış mıdır? Asfaltlama hangi aylar arasında yapılırsa daha sağlıklı olmaktadır? Belediyemiz tarafından asfaltlama çalışması geçtiğimiz 5 ay boyunca neden yapılmamış ve mahalleli çamur içinde bırakılmıştır? Belediyemiz tarafından  acil olarak çalışma yapılmasını talep ediyoruz.”

 

MHP Hurriyet Durhasani cezalandiriyor mu 2 MHP Hurriyet Durhasani cezalandiriyor mu 3 MHP Hurriyet Durhasani cezalandiriyor mu 1